مواد لازم:
روش تهیه:
برای تهیه مواد رویه، همه مواد را با هم مخلوط کرده روی حرارت قرار دهید
(برای بهتر حلشدن نشاسته ذرت بهتر است آن را در یک قاشق آب سرد حل کرده
سپس به پوره اضافه کنید). روی شعله ملایم مدام هم بزنید تا غلیظ شود. پس از
خنکشدن از آن برای روی چیزکیک استفاده کنید.
خود کیک
۱- بیسکویت پورهشده را با کره که به روش بنماری (روی بخارآب) ذوب
کردهاید و خنک شده، مخلوط کنید. آن را در قالب کمربندی ۲۳ سانتیمتری
ریخته فشرده کنید به شکلی که کمی از جداره قالب را نیز بپوشاند. سپس حدود
نیم ساعت در یخچال بگذارید. اطراف قالب را اسلایسهای توتفرنگی بچینید.
۲- پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید تا حالت اسفنجی به خودش بگیرد و بعد روی بخارآب بگذارید تا محلول صاف و شفافی بهدست آید.
۳- خامه شیرین شده را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و دریخچال قراردهید.
۴- پنیرخامهای و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود. سپس آبلیموترش را اضافه کنید و مجددا هم بزنید.
۵- خامه شیرینشده و فرمگرفته را به مواد پنیری اضافه کرده با لیسک به حالت دورانی با یکدیگر مخلوط کنید.
۶- محلول ژلاتین خنکشده را با پوره توتفرنگی مخلوط کرده و به مواد اضافه کنید. درصورت دلخواه از توتفرنگی خرد شده هم میتوانید برای افزودن به مواد پنیری استفاده کنید. همه مواد را به خوبی با هم مخلوط کنید و روی لایه بیسکویتی درون قالب ریخته، سطح آن را صاف کرده و در یخچال قرار دهید.
۷- بعد از گذشت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت، اسلایسهای توتفرنگی را به سلیقه خود درسطح چیزکیک بچینید. از سس آماده و خنک شده روی آن بریزید. قالب را به آرامی تکان دهید تا همه جای آن را بپوشاند، مجددا به مدت ۴ ساعت در یخچال بگذارید. درنهایت آن را از قالب جدا کرده در ظرف مناسب بگذارید و با خامه فرم گرفته، توتفرنگی و برگ تازه نعناع تزیین کنید.
نکته
۱- توصیه میشود در تهیه چیزکیک حتما از قالبهای کمربندی استفاده شود.
۲- پنیرخامهای چیزکیک را نباید زیاد با دورتند همزن زد، زیرا حفرههای درشت داخل آن ایجاد میشود.
این چیزکیک در این اندازه در کل ۴۶۵ گرم کربوهیدرات، ۴۵ گرم پروتئین، ۲۱۰ گرم چربی، ۴۰۲۰ کیلوکالری انرژی دارد.